شنبه ۲۰ اسفند ۰۱

نكات مورد توجه در ساخت پارتيشن اداري

۱ بازديد

نكات مورد توجه در ساخت پارتيشن اداري

امروزه اكثر مديران براي تفكيك قسمت هاي مختلف دفتر اداري خود و همچنين استفاده بهينه از تمامي فضاهاي موجود،اقدام به پارتيشن بندي دفاتر كار خود مي نمايند.استقبال بسيار زيادي كه از انواع پارتيشن از سوي مديران محترم ادارات و شركت ها صورت گرفته موجب بوجود آمدن يك صنعت مجزا در كنار مبلمان اداري با عنوان پارتيشن اداري گرديده است ولي اكثر افراد ديد صحيح و كاملي از پارتيشن اداري ندارند و فقط به مشاهدات خود در مكان هاي ديگر از اين سيستم اكتفا مي كنند. در ساختار پارتيشن هاي اداري اغلب از پارتيشن شيشه اي استفاده شده است.وجود شيشه در پارتيشن براي نوردهي بهتر به طرفين آن در نظر گرفته شده است و اين امكان را به طراح مي دهد كه در هر قسمت كه نياز دارد به راحتي از پارتيشن استفاده نمايد بدون نگراني از كمبود نور، پس از اين مطلب نتيجه مي گيريم كه هرچه شيشه ها در پارتيشن بيشتر و بزرگتر باشند پارتيشن بهتري خواهيم داشت. جداسازي و تقسيم بندي پارتيشن ها از اصلي ترين و مهم ترين ويژگي هاي آن ها محسوب مي شود و تطبيق پذيري بالاي آن ها با تمامي سبك ها و دكوراسيون ها كه آن را به عنوان يك وسيله دكوري محبوب تبديل نموده است.

7q_gwqh.jpg

كاربرد پارتيشن اداري براي جدا سازي و بهينه سازي محيط اداري مي باشد و براي داشتن يك انتخاب خوب و مناسب و طراحي بهترين پارتيشن براي فضاي اداري ، بايد به كاربردي بودن آن اهميت زيادي داد. درواقع ، ابتدا هدف خود را از ايجاد اين جداكننده ها مشخص نموده و تعيين شود كه هدف از تهيه و ساخت پارتيشن، عايق بندي صوتي است و يا اينكه تنها براي تفكيك محيط از آنها استفاده خواهد شد. بنابراين اگر تصميمي براي عايق كردن صوتي فضاي كاري و استفاده از پارتيشن هاي دوجداره نداشت و تنها هدف جداكردن بخش هايي از محيط باشد، مي توان پارتيشن هاي تك جداره را انتخاب كرد. به اين ترتيب علاوه بر وزن و ابعاد كم و امكان جابه جايي، از نظر هزينه نيز به صرفه تر خواهند بود كه از نكات لازم در طراحي پارتيشن اداري محسوب مي شود. متريال پارتيشن‌هاي اداري با يكديگر متفاوت است اما پارتيشن شيشه‌اي مناسب‌ترين نوع پارتيشن براي يك محيط اداري است. براي ساخت پارتيشن شيشه‌اي به وسايل و ابزارآلاتي مانند ميخ، پيچ چكش، شيشه‌، چارچوب پارتيشن، گيره، مته، فلز، الماس براي برش شيشه و ابزارآلاتي از اين قبيل نياز است.

مراحل ساخت پارتيشن اداري

  1. در ساخت پارتيشن اداري، بايد ابتدا توليد كننده‌ي پارتيشن فضاي اداري مورد نظر را از نزديك ببيند و متناسب با متراژ آن فضا پارتيشن شيشه‌اي را بسازد. در اين مرحله سازنده بايد توجه داشته باشد كه ارتفاع فضا و عرض آن چقدر مي‌ باشد و سپس با توجه به آن، طول، عرض و ارتفاع پارتيشن را مشخص كند.
  2. در ساخت پارتيشن اداري، سازنده‌ي پارتيشن مي‌بايستي ابعاد چارچوب پارتيشن را اندازه زده و  با استفاده از متريال فلز يا چوب، اين چارچوب را آماده كند.
  3. در ساخت پارتيشن اداري، مي‌بايستي چارچوب ساخته شده را با استفاده از مته سوراخ كرد تا بتوان شيشه‌ي مورد نظر را بر روي آن نصب كرد. شيشه‌اي كه براي ساخت پارتيشن مورد استفاده قرار مي‌ گيرد، بايد بسيار محكم و مقاوم باشد.
  4. در اين مرحله مي‌بايست بر قسمت زيرين چارچوب پارتيشن تعدادي چرخ نصب شود تا اگر زماني نياز به جابه‌جايي پارتيشن بود، به راحتي بتوان اين كار را انجام داد.
  5. در اين مرحله بايد پارتيشن ساخته شده به محيط اداري برود تا در آن‌جا نصب گردد. گاهي اوقات پارتيشن ثابت است و مي‌توان آن را با پيچ و مهره به زمين نصب كرد. اين‌گونه پارتيشن‌ها قابليت جابه‌جايي ندارند و در يك نقطه مستقر مي ‌شوند.

 

 

پارتيشن اداري MDF

امروزه از پارتيشن ام دي اف در بسياري از ادارات و دفاتر استفاده مي شود. استفاده از MDF باعث افزايش سرعت پارتيشن بندي مي گردد و نيز بسيار مدرن تر است. نصب پارتيشن هاي ام دي اف بسيار سريع تر و دوام آن به نسبت انواع ديگر پارتيشن بندي (شيشه و كناف و...) بسيار بيشتر است، همچنين نصب و استفاده از پارتيشن كثيف كاري هاي حاصل از ديوار هاي دائمي را ندارد. پارتيشن بندي ام دي اف قابليت آرايش دوباره، جابجايي و حذف كلي دارد و نيز تميز تر و شيك تر از پارتيشن كف تا سقف است. براي اتاق ناظر و يا خدمات پس از فروش معمولا از ام دي اف به همراه شيشه استفاده مي كنند.در اجراي پارتيشن هاي اداري MDF از تركيب ورق MDF و شيشه استفاده مي شود. در پارتيشن هاي ام دي اف ، دور پارتيشن از جنس ام دي اف بوده و وسط كار با شيشه سكوريت اجرا مي شود. قيمت تمام شده پارتيشن هاي ام دي اف تك جداره نسبت به پارتيشن هاي فريم لس شيشه اي تك جداره حدود 30 درصد پايين تر مي باشد.

 

نقاط قوت پارتيشن ام دي اف

  • ظاهر زيبا و هماهنگ با ساير بخش هاي مبلمان اداري
  • قيمت مناسب به نسبت پارتيشن آلومينيومي و ساير متريال ها
  • سهولت در نصب
  • امكان تغيير ساختار پارتيشن ها پس از توليد و حتي پس از نصب
  • زمان توليد كوتاه تر به نسبت پارتيشن آلومينيومي و ساير متريال ها
  • وزن كمتر پارتيشن ام دي اف به نسبت ساير متريال ها
  • امكان انتخاب رنگ و طرح هاي مختلف و ايجاد هارموني با محيط
  • امكان ايجاد تنوع بيشتر در طرح ظاهري پارتيشن ها

     نقاط ضعف پارتيشن ام دي اف

  • عدم امكان استفاده پس از ? تا ? بار جابجايي و نصب مجدد
  • عدم امكان جابجايي در صورت مونتاژ پارتيشن ها در محل پروژه
  • عدم امكان تغيير شكل و ساختار ظاهري در صورت عدم استفاده از اتصالات مرغوب
  • عدم امكان استفاده در محيط هاي ميني مال و طراحي هاي خلوت
  • تغيير ساختار ظاهري پارتيشن ها با گذشت زمان

شما عزيزان مي ‌توانيد براي خريد مطمئن انواع پارتيشن، به سايت parchinco.com مراجعه نماييد. مشاوران سايت پرچين آماده‌ي راهنمايي مشتريان گرامي براي خريد انواع پارتيشن اداري مي ‌باشند. علاوه براين مشاوران و مهندسين سايت پرچين با چندين سال سابقه‌ي كاري مرتبط، كار ساخت و طراحي پارتيشن مرتبط با محيط كار شما را انجام مي ‌دهند.

منبع: اكوناپرس

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد